Tuincentrum nabij Moerbrugge

Bent u op zoek naar een tuincentrum in Moerbrugge? U bent bij ons groencentrum  in Brugge of Ieper van harte welkom. We bieden een uitgebreid assortiment van kamerplanten en tuinplanten tot aan alles voor uw gazon en op het gebied van potterie. Bovendien geven we u in ons tuincentrum graag advies over de verzorging van uw planten en bloemen. Loop over onze vele afdelingen en ontdek wat ons groencentrum in Brugge of Ieper allemaal voor u kan doen. Ook voor tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuincentrum met mooie planten nabij MoerbruggeAssortiment van ons tuincentrum nabij Moerbrugge

We staan bekend om onze verse bloemen en krachtige planten. Deze worden iedere dag vers geleverd, waardoor we kunnen garanderen dat ze lang meegaan. Heeft u last van een plaag in de tuin of bent u specifiek op zoek naar bijvoorbeeld kerstartikelen of leuke cadeau-artikelen? Ook daarvoor bent u bij ons in het tuincentrum aan het juiste adres. Welke afdelingen mag u zeker niet overslaan? Bekijk onze:

  • Kamerplanten; groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen en vetplanten. We hebben ze allemaal in verschillende soorten, maten en kleuren. Een grote cactus kan dé eyecatcher van uw woonkamer zijn, maar met kleine cactusjes bereikt u ook een leuk effect. Zoekt u kleur voor uw woonkamer? Wat dacht u van een sierlijke orchidee? Als u vaak last heeft van uw gezondheid raden wij u zeker aan om kamerplanten te kopen. Deze zorgen namelijk voor een schone, zuurstofrijke lucht.
  • Tuinplanten; qua tuinplanten verkopen we vaste tuinplanten en eenjarige tuinplanten. Denk bij vaste tuinplanten aan planten als de hortensia, die ieder jaar vanzelf weer gaat bloeien. U kunt vaste tuinplanten ook inzetten om een groene basis te leggen en dit dan elk jaar aanvullen met kleurrijke eenjarige plantjes en bloembollen.
  • Bloemen; ons tuincentrum nabij Moerbrugge heeft ook een uitgebreide bloemenwinkel, waar u iedere dag kant-en-klare boeketten kunt kopen en ook zelf iets laat samenstellen. Wijs uw favoriete bloemen aan en onze bloemist gaat ermee aan de slag.
  • Plantbescherming; wij willen natuurlijk voorkomen dat uw planten last krijgen van ziektes of plagen, daarom verkopen we plantenvoeding, mest en preventieve bestrijdingsmiddelen.
  • Nog veel meer! Kom langs in ons tuincentrum in de buurt van Moerbrugge om het in het echt te ontdekken.

Wij geven u graag professioneel en uitgebreid advies over tuinonderhoud. Spreek een van onze medewerkers aan, zij staan voor u klaar!

Tuincentrum MoerbruggeTuinaanleg door ons Groencentrum

Wilt u een tuin aan laten leggen in de buurt van Moerbrugge? Een hovenier is vaak een hele investering. Wij helpen u graag aan een mooie nieuwe tuin, terwijl we tegelijkertijd op de kosten letten. Wij maken eerst een uitgebreid plan en alvast een eerste ontwerp en dan kunt u beslissen of u met ons in zee wilt gaan. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en daarom kunnen wij kwaliteit garanderen. Zij gaan op zoek naar de juiste stijl voor uw tuin en een mooi evenwicht qua beplanting. Ons groencentrum in Brugge of Ieper maakt uw dromen waar!

Tuincentrum Moerbrugge: zeven dagen geopend!

Moeite met het vinden van een geschikt tijdstip om een tuincentrum te bezoeken? Onze groencentra in Brugge en Ieper nabij Moerbrugge zijn zeven dagen per week geopend, ook op zondag! U beleeft bij ons 5000m2 tuinplezier en we bieden u ook een ruime parking. Hulp nodig bij het inladen? Geef gerust een gil!