Bewatering

Heeft u een mooie tuin of een mooi balkon met planten? Dan is het belangrijk om deze planten goed te verzorgen door ze regelmatig water te geven. Het water geven kan natuurlijk op diverse manieren. Denk dan bijvoorbeeld aan een sproeisysteem of een gieter. Bij Groencentrum in Brugge en Ieper bent u op het goede adres voor alles wat met bewatering te maken heeft.

Bewatering: van sproeiers tot gieters

Water geven kan op heel veel manieren: van ingewikkelde sproeisystemen tot een eenvoudige sproeiers. Het belangrijkste is: maak het voor uzelf zo makkelijk mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een druppelsysteem voor het gedoseerd water kunnen geven in bloembakken? Dit is natuurlijk erg handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Naast deze systemen vindt u bij ons natuurlijk ook gewoon handige gieters in diverse maten en trendy modellen. De koppelsystemen maken het werken in de tuin een stuk gemakkelijker. Wij hebben in onze winkels in Brugge en Ieper ook slanghaspels en slangenwagens in diverse uitvoeringen.

Wanneer moet u planten water geven?

Iedere plant is anders. Daarom heeft iedere plant ook een andere hoeveelheid water nodig. Het weer heeft hier ook nog eens mee te maken. Is het in de zomer 35 graden, dan hebben bijvoorbeeld de zomerbloeiers meer water nodig dan normaal. Een tip van ons: voel altijd even aan de grond. Voelt het droog aan, dan heeft de plant namelijk een aardige scheut water nodig. Lees hier nog meer over de watertips! Vragen over het water geven bij uw planten? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Alles voor het water geven van uw planten vindt u bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Alles op het gebied van bewatering vindt u bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Bent u dus op zoek naar de juiste manier van water geven aan uw planten? Kom dan eens langs bij Groencentrum in Brugge en Ieper. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende manieren van water geven. Zij kunnen u allerlei verschillende soorten producten en systemen laten zien voor het water geven in en rond de tuin. Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen onze afdeling met prachtige tuinplanten en kamerplanten bekijken. Laat u inspireren door al het groen! Bekijk snel de openingstijden van onze winkels in Brugge en Ieper, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel een keer!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route