Handgereedschap

Goed handgereedschap kan natuurlijk niet ontbreken wanneer u een tuin, balkon of terras heeft. Tuingereedschap hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn om handig in gebruik te nemen. Bij Groencentrum in Brugge en Ieper hebben wij zowel basisgereedschap, als andere soorten tuingereedschap voor de wat specifiekere tuinklussen. Wanneer u ervoor zorgt dat u een goede basis heeft aan gereedschap, kunt u de planten in de tuin of op uw balkon goed verzorgen en onderhouden. Zo heeft u lang plezier van al het groen!

Handgereedschap is de basis van het tuingereedschap

Wat verstaan we nu eigen onder een goede basis aan tuingereedschap? Dit zijn eigenlijk de soorten gereedschap die bijdragen aan een gezonde tuin, omdat we hier de tuinklussen mee uitvoeren. Aan wat voor soort handgereedschap moet u dan denken? Enkele voorbeelden: 

  • Hark
  • Schoffel
  • Spade
  • Plantenschepje

Wanneer u dit handgereedschap aanschaft, komt u gegarandeerd al een heel eind met het verzorgen van planten. Houdt u er ook rekening mee met de juiste bewatering van de planten. Wij verkopen in ons tuincentrum in Brugge en Ieper diverse gieters, plantenspuiten, tuinslangen en bewateringssystemen.

Handgereedschap kopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper

In Brugge en Ieper vindt u handgereedschap voor iedere klus

Naast het basis tuingereedschap en alles voor de basis tuinklussen, kunt u bij ons ook terecht voor ander tuingereedschap. Zo vindt u bij ons onder andere het volgende:

  • Een hark voor het bij elkaar harken van gras en bladeren.
  • Diverse snoeischaren voor het snoeien van allerlei soorten planten.
  • Om het mos uit het gazon te kunnen harken, hebben wij een verticuteerhark.
  • Bij het gazon de randen mooi en recht af te steken, kunt u hier een kantensteker voor gebruiken.

Er zijn zoveel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw tuin mooi, maar vooral gezond te houden. Vergeet ook zeker het tuingereedschap voor uw moestuin niet. Ook de moestuin heeft de nodige verzorging nodig. U vindt bij Groencentrum in Brugge en Ieper tuingereedschap in diverse prijsklassen. Maar ook in verschillende maten, kleuren en stijlen. Voor elke tuinliefhebber hebben wij een geschikte optie. 

Breng een bezoek aan Groencentrum voor handgereedschap

Kortom, voor al uw tuinklussen bent u bij Groencentrum in Brugge en Ieper op het goede adres! Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van tuingereedschap wat bij u past en waar u uw tuin mee kunt onderhouden. Maar ook comfort is belangrijk. Heeft u misschien vragen over het onderhouden van uw tuin? Onze tuin-experts staat voor uw klaar en kunnen u adviseren over welk tuingereedschap u het best kunt gebruiken. Bekijk de openingstijden van onze winkels in Brugge en Ieper en plan hieronder uw route naar één van onze winkels. Graag tot ziens bij Groencentrum!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route