Rozen en klimplanten

Er bestaan veel verschillende soorten rozen en klimplanten. Bij Groencentrum in Brugge en Ieper is er aan aanbod van rozen en klimplanten geen tekort. 

Rozen: symbool van de liefde

Op Valentijnsdag zijn rozen het populairste cadeau om aan uw partner te geven, want rozen staan symbool voor de liefde. Met de rozen die wij verkopen bij Groencentrum in Brugge en Ieper creëert u een romantische sfeer in uw tuin. Rozen zijn er in veel verschillende soorten, groottes en natuurlijk kleuren. Zo is er altijd wel een soort roos die in uw tuin past. Wij verkopen struik- en stamrozen, rozen als bodembedekkers en klimrozen. Met de klimrozen heeft u een prachtige klimplant in uw tuin mét rozen! Voor een echte romantische sfeer in uw tuin kunt u een tuinboog of rozenboog neerzetten waar de klimrozen in kunnen groeien. U kunt natuurlijk altijd ook een bankje of een paar stoelen neerzetten om een romantisch zitje te creëren. Zo tovert u snel en gemakkelijk een lege hoek in uw tuin om naar een romantisch hoekje! 

Last van een lege schutting? Koop een klimplant!

Zit u in uw tuin en stoort u zich aan een lege klimplant? Met de klimplanten van Groencentrum zorgt u ervoor dat uw tuin weer vol en sfeervol eruit ziet! De klimplanten bij Groencentrum in Brugge en Ieper zijn ideaal om uw schutting, schuur of zelfs uw huis wat voller te maken. Wij verkopen verschillende soorten klimplanten waaronder: 

  • Clematis (bosrank)
  • Hedera (klimop)
  • Chinese bruidssluier
  • Kamperfoelie

Rozen en klimplanten koopt u bij Groencentrum in Brugge en Ieper

De Clematis wordt ook wel bosrank genoemd. Deze plant zorgt ervoor dat uw schutting of schuur prachtig begroeid wordt. Het is een plant die bloemen heeft die in veel verschillende kleuren en bladvormen beschikbaar is. Ook de bloeiperiode is bij elke Clematis anders. De Hedera, of klimop, is perfect om te voorkomen dat er onkruid in uw tuin gaat groeien. De Hedera als bodembedekker laat namelijk geen onkruid toe. De Chinese bruidssluier is ideaal als u wilt dat uw schutting of schuur snel begroeit wordt. De bruidssluier is namelijk een zeer snelgroeiende klimplant. Deze klimplant bloeit voor een lange periode met witte bloemen. Met de kamperfoelie heeft u geen geurkaarsen meer nodig! De bloemen van deze klimplant geven 's avonds een sterk zoete geur af. De Kamperfoelie slingert als het ware om ander planten in uw tuin heen. Er zijn talloze soorten Kamperfoelie. Sommige soorten zijn bladverliezend terwijl andere dat juist niet zijn. 

Rozen en klimplanten kopen bij in Brugge en Ieper

Voor prachtige rozen en klimplanten komt u naar Groencentrum. Wij hebben een breed aanbod, de kans is dus klein dat ons aanbod u zal teleurstellen. Onze medewerkers staan zeven dagen per week in Brugge en Ieper voor u klaar. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van de beste planten voor uw tuin! Ook voor vragen kunt u gerust bij ons langskomen, of u kunt ten alle tijden contact met ons opnemen!

Ook kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht voor goede kwaliteit vaste planten, Chrysanten of siergras. Met de tuinplanten van Groencentrum wordt het verzorgen van uw tuin een feestje. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route