Meststoffen Brugge

Meststoffen kopenIn ons tuincentrum in Brugge vindt u diverse meststoffen met verschillende functies. Bij meststoffen kunnen we een splitsing maken tussen samengestelde en enkelvoudige meststoffen. De naam zegt het al, de samengestelde meststoffen zijn meststoffen met extra toevoegingen. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld speciaal geschikt voor gazon en siertuin.

Meststoffen vindt u bij ons in Brugge

Enkelvoudige meststoffen hebben een hoog stikstofgehalte waardoor ze extra groei stimuleren. Het assortiment meststoffen in ons tuincentrum in Brugge voor diverse categorieën tuin- en kamerplanten heeft een enorme vlucht genomen. Zo zijn er groei- en bloeipakketten voor druiven, buxus, rozen, orchideeën, hagen, coniferen, hortensia's, klimplanten en fuchsia's.  In deze meststoffen zit de juiste samenstelling aan voedingsmiddelen en mineralen om de planten optimaal te laten groeien en bloeien.

Ook voor uw gazon

Ook voor het gazon bieden wij in ons tuincentrum in Brugge speciale meststoffen. Het assortiment meststoffen is zeer uitgebreid, vraag advies aan onze medewerkers. Kom langs in ons tuincentrum in Brugge, of neem contact op voor meer informatie.