Monstera kopen in Oostkamp

Monstera: de luchtzuiverende kamerplant

De Monstera, ook wel gatenplant genoemd, heeft verschillende voordelen als kamerplant:

  • De Monstera is niet alleen een prachtige plant, maar ook een plant die bijdraagt aan een gezonde lucht in huis. Monstera’s zijn namelijk luchtzuiverende kamerplanten, perfect dus voor in het kantoor of in de slaapkamer;

  • Monstera’s in Oostkamp zijn er in verschillende formaten, zodat er voor iedere kamer een geschikt formaat is;

  • De plant is daarnaast ook nog eens ontzettend makkelijk te verzorgen. U heeft weinig omkijken naar deze groene kamerplant!

Een veelzijdige kamerplant dus, die perfect staat in iedere kamer! Combineer deze groene kamerplant met bloeiende kamerplanten voor een levendig interieur. 

Monstera verzorging

Een van de voordelen van de Monstera is dat het een plant is die met weinig verzorging prachtig kan groeien. Hij is daarom ook voor iedereen met iets minder groene vingers erg geschikt. De Monstera staat het liefst op een plek in (half)schaduw. In de lente en zomer is het belangrijk ervoor te zorgen dat de grond licht vochtig blijft, maar in de herfst en winter is het het beste voor de plant om te zorgen tot de grond goed is opgedroogd voor u de plant weer water geeft. Haal uw Monstera in Oostkamp bij Groencentrum Brugge!

Monstera in Oostkamp kopen

Met een Monstera haalt u een prachtige groene kamerplant in huis, die ook nog eens bijdraagt aan een gezonde lucht in huis. Ideaal voor in de slaapkamer, werkkamer of op kantoor! U vindt de Monstera en vele andere kamerplanten bij Groencentrum, hét tuincentrum van Brugge en omstreken. Bezoek Groencentrum Brugge in Brugge te midden van andere plaatsen als: Blankenberge, Loppem en Jabbeke. Kom dus langs bij Groencentrum Brugge voor uw monstera bij Oostkamp.

 

Plan uw route