Abies Fraseri

Woont u in de omgeving van Zedelgem en Jabbeke en bent u op zoek naar mooie kerstbomen? Dan is de Abies fraseri misschien wel iets voor u. Deze kerstboom staat ook wel bekend als de Fraser spar. Deze kerstboom was eerst vrij onbekend, maar wordt ieder jaar steeds populairder. Vergeleken met de Nordmann is deze kerstboom smaller van vorm en heeft de boom kleinere naalden. Bent u benieuwd hoe deze kerstboom eruit ziet? Kom gerust eens langs bij Groencentrum Brugge.

Kenmerken van de Abies fraseri

Iedere soort kerstboom heeft zo zijn eigen kenmerken. Dat heeft de Abies fraseri natuurlijk dan ook. De kenmerken zetten we even op een rijtje:

  • De kerstboom heeft een frisse, groene kleur.
  • De Abies fraseri is een vrij volle boom.
  • De naalden van deze kerstboom prikken niet.
  • Heeft u een Abies fraseri met kluit? Dan kan deze na de kerstdagen gemakkelijk in de tuin worden geplant.
  • De Abies fraseri staat bekend om de geur van de naalden.
  • De takken van deze kerstboom staan vrij omhoog.

Wilt u misschien toch nog wat meer weten over de Abies fraseri? Dan kunt u de medewerkers van ons tuincentrum in Brugge altijd om advies en tips vragen.

Potgekweekte Abies fraseri van topkwaliteit

Wij verkopen potgekweekte Abies frasieri in ons tuincentrum in Brugge. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de Abies fraseri:

Abies fraseri kopen in Brugge

Wilt u een echte kerstboom kopen en bent u op zoek naar mooi exemplaar? Breng dan eens een bezoekje aan Groencentrum Brugge. Dan kunt u met eigen ogen onze collectie met echte kerstbomen bekijken. Kies een mooie kerstboom uit, versier hem met kerstdecoratie in uw stijl en geniet tijdens de feestdagen van een prachtige kerstboom. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstbomen

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route