Abies nordmanniana

Een bekende soort kerstboom is natuurlijk de Abies nordmanniana. Deze soort kerstboom wordt ook wel Nordmann spar of Kaukasische spar genoemd. Deze kerstboom heeft een mooie, volle vorm en prachtige naalden. De boom heeft geen naaldverlies en blijft goed tot en met nieuwjaar, als u deze natuurlijk goed blijft verzorgen. Deze kerstboom heeft zachtere naalden dan die van een dennenboom en prikken niet. De naalden zijn aan de bovenkant glimmend en donkergroen van kleur. De takken van deze kerstboom zijn erg stevig, daarom is deze boom perfect om wat zwaardere kerstballen in te hangen. De Nordmann kerstbomen zijn zowel pot gekweekt of gezaagd verkrijgbaar in ons tuincentrum in Brugge.

Onderhouden van de Abies Nordmanniana

Staat de kerstboom versierd en wel in huis? Dan willen wij natuurlijk dat u lang kunt genieten van de kerstboom. Daarom is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het is belangrijk om de Abies Nordmanniana eerst te laten acclimatiseren voordat deze op z'n plek in huis komt te staan. Zaag enkele centimeters van de stam af voordat u hem in de standaard plaatst. Zorg dat de kerstboom, met een stam of pot gekweekt, genoeg water krijgt. Wilt u meer informatie over het onderhouden en verzorgen van de Abies Nordmanniana? De medewerkers van ons tuincentrum in Brugge kunnen u advies geven.

Nordmann gezaagd topkwaliteit

  

Nordmann pot gekweekt topkwaliteit

  
 

Abies Nordmanniana kopen in Brugge

Woont u in de buurt van Zedelgem of Jabbeke en bent u op zoek naar de Abies Nordmanniana, oftewel Nordmann? Kom dan eens langs bij Groencentrum Brugge. Zoek de mooiste kerstboom uit, versier hem in uw eigen stijl en geniet van een sfeervolle feestdagen. Bekijk de openingstijden we zien u hopelijk snel bij Groencentrum Brugge.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstbomen

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:30057200862Plan route