Bloemist Brugge

Bloemist BruggeErvaren bloemist in Brugge? In ons tuincentrum vindt u een complete bloemenwinkel vol verse snijbloemen, boeketten, seizoensgebonden en gelegenheidsboeketten. Kom langs in ons gezellige tuincentrum in Brugge en ontdek wat onze bloemist voor u kan betekenen. Ook voor bruidsboeketten en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres.

Dé bloemist in Brugge

In ons tuincentrum in Brugge staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket of bloemstuk laten opmaken door onze bloemist. Maak het geheel af met een keuze uit ons ruime assortiment vazen, potten en manden. Onze bloemist kan u adviseren wat het beste bij uw boeket past. Ook voor kamerplanten kunt u in ons tuincentrum in Brugge uw hart ophalen.

Houd uw bloemen langer mooi

Heeft u een mooi boeket laten samenstellen door onze bloemist in Brugge? Zet de bloemen dan in water met snijbloemenvoeding om ervoor te zorgen dat de bloemen langer mooi en fris blijven. Kom voor meer tips en advies langs in ons tuincentrum in Brugge, of neem contact met ons op. Onze bloemist in Brugge staat voor u klaar!