Bloemist Brugge

Bloemist Brugge

De mooiste bloemen en boeketten vindt u bij onze bloemist nabij Brugge. In de tuincentra van Groencentrum in Brugge en Ieper vindt u een complete bloemenwinkel vol verse snijbloemen, boeketten, seizoensgebonden boeketten en gelegenheidsboeketten. Kom langs in een van onze gezellige tuincentra en ontdek wat onze bloemist voor u kan betekenen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor gelegenheidsboeketten. Ook voor bruidsboeketten en rouwarrangementen kunt u namelijk bij ons terecht!

Zelf een boeket samenstellen bij Groencentrum

Wat is er nu leuker dan een boeket cadeau geven dat u zelf heeft samengesteld? In onze tuincentra in Brugge en Ieper vindt u niet alleen boeketten die zijn samengesteld door onze bloemisten, maar kunt u met hulp van onze bloemisten ook zelf een boeket samenstellen om te geven of voor bij u in huis. Een aantal tips voor het samenstellen van een boeket zijn:

  • Een stijl die steeds vaker terugkomt is het plukboeket of veldboeket. Deze boeketten zijn samengesteld met bloemen in verschillende kleuren en groottes voor een speels effect. Kies ook voor zo een nonchalant boeket voor meer levendigheid in huis;
  • Het fijne aan zelf een boeket samenstellen is dat u zelf de kleuren voor uw boeket kunt kiezen. Zo kunt u gaan voor contrasterende kleuren bloemen voor een fel en opvallend boeket of juist voor bloemen in dezelfde kleurtonen voor een rustiger boeket op tafel;
  • Bij een boeket denkt u misschien vooral aan bloemen, maar wat boeketten juist zo mooi maakt is de combinatie met wat groen. Combineer verschillende soorten bloemen daarom met verschillende takken en stukken groen bij onze bloemist in Brugge of Ieper voor een volle en kleurrijke bos.

Onze bloemisten kunnen u uiteraard ook persoonlijk advies geven om een mooi boeket te maken naar uw wens. Kom langs bij onze bloemisten in Brugge en Ieper voor de mooiste persoonlijke boeketten.

HOUD UW BLOEMEN LANGER MOOI

Heeft u een mooi boeket laten samenstellen door onze bloemist in Brugge? Zet de bloemen dan in water met snijbloemenvoeding om ervoor te zorgen dat de bloemen langer mooi en fris blijven. Bij Groencentrum heeft u altijd 7 dagen versgarantie. Zo kunt u er zeker van zijn dat u lang plezier hebt van uw mooie boeket. Wilt u langer genieten van bloemen in huis? Bekijk dan ons assortiment bloeiende kamerplanten voor kleurrijke bloemen het hele jaar door. Kom voor meer tuintips en advies langs in ons tuincentrum in Brugge of neem contact met ons op. Onze bloemist in Brugge staat voor u klaar!

DÉ BLOEMIST IN BRUGGE

In ons tuincentrum in Brugge staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook zelf een boeket of bloemstuk laten samenstellen door onze bloemist. Maak het geheel af met een keuze uit ons ruime assortiment vazen, potten en manden. Onze bloemist kan u adviseren welke bloempot het beste bij uw boeket past. Ook voor kamerplanten met het hele jaar door de mooiste bloemen kunt u in ons tuincentrum in Brugge terecht. Kom dus langs bij Groencentrum en haal de kleur in huis! Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor het samenstellen van een persoonlijk bruidsboeket of rouwarrangement met de mooiste bloemen van onze bloemist in Brugge of Ieper.