Boeket Brugge

Boeket kopen

Geef uzelf of een ander een prachtig boeket voor in huis van Groencentrum. Iedere dag maken onze bloemisten verse boeketten klaar, passend bij het seizoen en geschikt voor verschillende gelegenheden. Daarnaast stellen wij in onze tuincentra ook boeketten samen naar uw wensen en voor een door u gegeven prijsindicatie. De diverse boeketten kunt u eventueel in de regio laten bezorgen voor een kleine vergoeding. Voor een prachtig boeket nabij Brugge komt u dus langs in bij Groencentrum in Brugge en Ieper of neem contact met ons op voor de bezorgmogelijkheden!

Bloemenwinkel in Brugge en Ieper

Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met mooie, verse bloemstukken. Op uw verzoek kunt u daarnaast ook zelf een boeket laten samenstellen in ons Groencentrum in Brugge. Onze medewerkers geven u graag advies over het samenstellen van een prachtig boeket. Bij Groencentrum heeft u altijd 7 dagen versgarantie op een boeket. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit bloemen die lang mooi blijven. Hoe houdt u uw boeket van Groencentrum zo lang mogelijk mooi?

  • Allereerst is het het beste voor de bloemen om ze direct bij thuiskomst in water te zetten;
  • Daarnaast is het belangrijk om iedere dag vers water toe te voegen;
  • Met snijbloemenvoeding uit ons assortiment zorgt u voor een langere levensduur van uw bloemstuk en houdt u de bladeren frisgroen, zo kunt u nog langer genieten van uw prachtige boeket nabij Brugge en Ieper.

Bijzondere bloemarrangementen

Ook voor bijzondere bloemarrangementen kunt u terecht bij Groencentrum. Bij de mooiste dag van uw leven horen natuurlijk het mooiste boeketten, daarom verzorgen onze bloemisten prachtige bruidsboeketten, bloemstukken, tafelversiering en corsages voor bruiloften. U kunt niet alleen voor bloemarrangenmenten voor bruiloften bij ons terecht, voor de mooiste planten en bloemstukken voor allerlei evenementen en gelegenheden laat u onze bloemisten op maat gemaakte bloemenarrangementen voor u samenstellen. Op aanvraag verzorgen wij eveneens persoonlijk samengestelde rouwarrangementen van de mooiste bloemen voor een bijzondere uitvaart.

Boeketten bij Groencentrum

Diverse bijzondere boeketten nabij Brugge en Ieper laat u dus verzorgen door onze bloemisten bij Groencentrum, maar ook boeketten voor bij u in huis of als cadeau voor een ander worden dagelijks door onze bloemisten samengesteld. Wilt u meer weten over het laten maken van een boeket bij ons in Brugge of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op of kom langs bij Groencentrum voor het mooiste boeket in Brugge of Ieper.