Boeket Brugge

Boeket kopenEen boeket is altijd goed. Verras een ander of uzelf met een prachtig boeket uit ons Groencentrum in Brugge. Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio. Voor een mooi boeket moet u dus in Brugge zijn!

Het mooiste boeket in Brugge

Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met mooie, verse bloemen. Op uw verzoek kunt u zelf een boeket samenstellen in ons Groencentrum in Brugge, maar vaak zorgen een paar takken groen in een enkele bos bloemen al voor een mooi effect. Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Zo kunt u nog langer genieten van uw prachtige boeket. 

Van bruidsboeket tot rouwarrangement

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk het mooiste boeket. Ook voor bruidsboeketten bent u bij onze bloemist in Brugge aan het juiste adres. Wilt u meer weten over het laten maken van een boeket bij ons in Brugge, of over onze andere producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.