Kamerplanten Zedelgem

Kamerplant kopen

Met de mooie kamerplanten uit ons tuincentrum nabij Zedelgem creëert u snel en gemakkelijk een gezellige sfeer in huis. Onze kamerplanten brengen uw huiskamer tot leven en zorgen daarmee voor een fijne sfeer in huis. Daarnaast vindt u in ons tuincentrum verschillende luchtzuiverende kamerplanten, die bijvoorbeeld perfect zijn voor uw werkplek. Voor iedere plaats in huis vindt u bij ons tuincentrum nabij Zedelgem geschikte kamerplanten, van tropische kamerplanten voor in de badkamer tot grote groene kamerplanten voor de woonkamer.

Een ruim assortiment planten voor in huis

Voor iedere kamer van het huis vindt u bij Groencentrum in Brugge en Ieper geschikte kamerplanten. Niet iedere plant heeft dezelfde hoeveelheid water en licht nodig, daarom is het belangrijk om na te denken over de plek in huis van uw nieuwe binnenplant. Wij hebben de ideale plek voor verschillende kamerplanten voor u op een rij gezet:

  • Een blikvanger in menig woonkamer is een grote groene kamerplant. Deze planten houden van voldoende licht. Kies daarom voor een plek in huis waarin de zon voldoende door de ramen komt, zoals de woonkamer;
  • Planten die juist niet veel zonlicht nodig hebben zijn cactussen en vetplanten. Daarnaast houden cactussen en vetplanten ook niet van een vochtige omgeving. Van een plekje in de badkamer worden deze kamerplanten dus niet gelukkig, maar voor slaapkamers zijn deze kamerplanten juist weer perfect;
  • Een beetje kleur in huis brengen doet u door bloeiende kamerplanten in uw huis nabij Zedelgem te halen. Deze kamerplanten met bloemen houden van voldoende zon. Op een plekje in de zon op de vensterbank kunt u deze planten dus goed zetten. Dit is vaak wel een plek met droge lucht, zorg er dus voor dat u de planten voldoende water geeft;
  • Ten slotte zijn er nog hangende kamerplanten. Het fijne aan hangende kamerplanten is dat ze ook in kleinere kamers groen kunnen toevoegen. Sommige hangende kamerplanten kunnen ook nog eens goed leven in vochtige omgevingen zonder veel licht. Voor een mooie groene plant voor in de badkamer kiest u daarom een hangplant!

Kamerplanten verzorgen

Naast het assortiment kamerplanten, van orchideeën tot bonsai boompjes, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potten en plantenverzorging. Om uw plant de juiste voeding te geven kiest u voor geschikte potgrond en aanvullende voedingsstoffen om uw planten een extra steuntje in de rug te geven. Bij Groencentrum vindt u ook speciale potgrond met extra voedingsstoffen, dat ervoor zorgt dat uw kamerplanten helemaal tot hun recht kunnen komen en u nog langer kunt genieten van de prachtige planten die u in ons tuincentrum nabij Zedelgem heeft aangeschaft.

Een ruim assortiment kamerplanten bij Groencentrum

Uiteraard hebben wij naast kamerplanten ook tuinplanten in ons assortiment. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Zedelgem en laat u inspireren. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kamerplanten en tuinplanten voor uw huis en tuin. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag met het kiezen van de beste kamerplanten nabij Zedelgem!