Graszoden

Graszoden kopen

Wilt u graszoden kopen of bent u benieuwd naar alternatieven voor een mooi, groen gazon? Dan zit u bij Groencentrum goed! Bij Groencentrum vindt u een ruim assortiment met hoge kwaliteit producten voor een prachtig gazon. En niet alleen vindt u in ons tuincentrum alles voor het aanleggen van uw eigen gazon,  onze medewerkers geven u ook graag advies over de beste methode voor uw tuin en hoe u uw gazon het beste kunt onderhouden. Kom dus langs bij Groencentrum in Brugge of Ieper voor hoge kwaliteit graszoden, graszaden en onderhoudsproducten voor een egaal gazon.

Graszoden leggen voor een egaal gazon in een handomdraai

Voor een gazon aanleggen zijn er twee mogelijkheden: graszoden leggen of graszaden zaaien. Het voordeel van uw gazon zaaien is voornamelijk dat het goedkoper is dan het leggen van graszoden. Het leggen van graszoden heeft verschillende voordelen ten opzichte van het zaaien van een gazon:

  • Het grote voordeel van graszoden leggen is dat er vrijwel direct een egaal gazon ligt. Bij het zaaien van graszaden kan het daarentegen wel maanden duren voordat u een mooi gazon heeft;
  • Een ander voordeel van graszoden ten opzichte van graszaden is dat u bij het leggen van graszoden verzekerd bent van een egaal gazon, bij het zaaien van gras vereist een egaal gazon meer tijd en onderhoud;
  • Het leggen van graszoden duurt daarnaast ook nog eens relatief kort. U hoeft enkel de grond voor te bereiden, de graszoden in formaat te snijden en ze te leggen.

Bij Groencentrum in Brugge en Ieper vindt u in het voorjaar en de zomer graszoden om te leggen. Neem van te voren contact met ons op of kom langs in een van onze tuincentra voor een prijsafspraak en onze voorraad.

Uw gazon onderhouden

Voor de onderhoud van uw gazon is het belangrijk de juiste producten te gebruik om het gras de juiste voeding en ondersteuning te geven. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod meststoffen en onderhoudsproducten. Een van de meest bekende merken voor grondstoffen is DCM. Met meststoffen van DCM bent u verzekerd van hoge kwaliteit meststoffen voor een mooi gazon. Daarnaast zijn meststoffen van DCM samengesteld uit organische stoffen uit de natuur en dragen de producten dus bij aan een betere natuur.

Een gazon leggen bij u in de tuin

Of u nu een nieuw gazon wil aanleggen met graszoden, een gazon wil zaaien of op zoek bent naar de juiste onderhoudsproducten voor uw gazon, bij Groencentrum adviseren wij u graag over wat voor u het best geschikt is. Laat u bij Groencentrum uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor het aanleggen van uw gazon door onze medewerkers. Kom voor meer informatie en onze graszoden langs bij Groencentrum nabij: