Koopzondag

De leukste koopzondag in Vlaanderen is iedere zondag bij Groencentrum in Brugge of Ieper. Beleef 5000m2 winkelplezier en koop de mooiste tuinplanten en kamerplanten. Wandel tussen onze plantenkassen, doe inspiratie op voor uw interieur tussen de trendy woonaccessoires en krijg persoonlijk advies voor uw tuin van onze tuinexperts. Onze medewerkers bij Groencentrum staan zeven dagen per week voor u klaar met advies en tips voor uw planten, tuininrichting, onderhoud en de beste voeding voor uw huisdier. Kom ook langs op onze koopzondag bij Groencentrum in Brugge of Ieper!

Groencentrum in Vlaanderen

Als u denkt aan Groencentrum, denkt u aan duizenden vierkante meters gevuld met planten. Al meer dan tien jaar kunt u terecht bij Groencentrum in Brugge voor hoge kwaliteit planten en materialen voor uw tuin. Sinds 2019 staan onze tuinexperts daarnaast ook voor u klaar in onze nieuwe vestiging in Ieper. Bij Groencentrum kunt u terecht voor:

  • De mooiste planten voor binnen en buiten;
  • Alles voor uw het aanleggen en onderhouden van uw tuin, van de juiste materialen tot hoge kwaliteit tuingereedschap;
  • Persoonlijk advies en de beste tips voor uw tuin;
  • Tuinaanleg door onze tuinexperts. Neem contact met ons op een maak een afspraak voor uw ondersteuning bij uw tuinaanleg door Groencentrum, van hulp bij uw tuinontwerp tot het laten aanleggen van uw droomtuin door onze tuinarchitecten.

Niet alleen voor hoge kwaliteit planten, onderhoudsproducten en gewasbescherming om uw tuin mooi te houden kunt u dus bij ons terecht, maar ook voor advies voor uw tuinaanleg. Wilt u uw tuinaanleg door ons laten verwezenlijken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor uw tuin voor een tuinontwerp dat bij uw huis en tuin past!

Kom langs bij Groencentrum op koopzondag!

Kom ook langs bij Groencentrum in Brugge of Ieper om ons assortiment voor huis en tuin in het echt te bekijken. Groencentrum is zeven dagen in de week open, dus ook op koopzondag! Onze tuincentra zijn goed te bereiken vanuit Vlaanderen en beschikken over een ruime parkeergelegenheid, zodat u altijd makkelijk langs kunt komen. Bekijk ons assortiment doordeweeks, op zaterdag en zelfs op koopzondag in onze tuincentra nabij: