Een zomer vol zon en groen en bloemen

Een zomer vol zon en groen en bloemen

Deze zomer wordt groen. Groen kan overal en het kan duurzamer. Het nieuwe tuindenken maakt het mogelijk. Vergroen uw omgeving! Maak een rijke, bloeiende, gezonde leefwereld om u heen. Het kan echt!

U kunt er aan meewerken
Het is heel eenvoudig: groen kan overal. Eerder bestond al de slogan dat groen geen hoogtevrees kent. Nu is het devies: waar maar mogelijk, maak het groen! Een plat of licht hellend dak?: het kan een tuin worden; fabrieksdaken worden levende groene oases; tegeltuintjes kunnen overal; muren laten begroeien kan met veel meer dan klimplanten alleen. Er komt steeds meer ervaring met verticaal tuinieren en groene wanden; plant bomen: er zijn tientallen soorten met smalle groeivormen die zelfs aan heel weinig ruimte genoeg hebben. Groen kan echt overal.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Top 10 hemelsblauwe bloemen

We wensen je een heel fijne Hemelvaartsdag met hopelijk een hemelsblauwe lucht, een stralend zonnetje én wat hemelsblauwe bloemen.

Lees meer...
De leukste tuincadeaus voor Moederdag

In ons tuincentrum in Sint-Andries Brugge en Ieper slaag je gegarandeerd voor een mooi geschenk voor Moederdag. Lees hier onze inspirerende tips voor originele cadeaus, voor moeders met én zonder groene vingers.  

Lees meer...
Tuinmaand mei: 15 tips

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...