Tuinaanleg

Voor advies voor uw tuinaanleg of het uit handen geven van de verbouwing van uw tuin kunt u terecht bij Groencentrum. Wilt u een patio maken, een overkapping bouwen, een gazon aanleggen of uw tuin volledig laten omtoveren? Wat u ook voor ogen heeft, bij Groencentrum denken wij graag met u mee over het ontwerp van uw tuin en helpen wij u graag uw tuin om te toveren tot de droomtuin die u voor ogen heeft. Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Geen probleem! In onze tuincentra in Brugge en Ieper vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuinaanleg, van de materialen tot het gereedschap.

Alles voor uw droomtuin

Bent u van plan uw tuin te verbouwen of volledig te herinrichten? Bij Groencentrum helpen wij u graag bij het realiseren bij uw droomtuin, of u nu enkel advies wilt van onze tuinexperts of uw tuinaanleg volledig uit handen wil geven. Bij Groencentrum kunt u terecht voor:

  • Tuinontwerp;
  • Tuinaanleg;
  • Tuinonderhoud;
  • Beplanting en herbeplanting van tuinplanten;
  • Aanleg van een gazon;
  • Het laten bouwen van tuinafsluiting, bijvoorbeeld door middel van een schutting;
  • Aanleg van een terras;
  • Het verzorgen van een mooie en passende oprit.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en bespreek de mogelijkheden voor uw tuinaanleg in Brugge, Ieper of omstreken met een van onze experts bij Groencentrum.

Een gazon aanleggen

Een van de onderdelen van tuinaanleg die wij verzorgen is het aanleggen van een gazon. Een gazon aanleggen is secuur werk, dat goed moet gebeuren om ervoor te zorgen dat u jaren plezier kunt hebben van uw grasmat. Ook de grondvoorbereiding voorafgaand aan het leggen van een gazon vereist de juiste producten en moet adequaat gebeuren. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw gazon, zoals het leggen van graszoden of het zaaien van graszaden.

Laat uw tuinaanleg verzorgen door Groencentrum

Bij Groencentrum kunt u terecht voor alles voor uw tuin, van een ruim assortiment tuinplanten tot het juiste tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin. Daarnaast denken wij graag met u mee over betaalbare manieren om uw wensen voor uw tuin te realiseren en kunnen wij uw tuinaanleg volledig verzorgen, van het ontwerp tot oplevering. Kom voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw tuinaanleg langs bij Groencentrum nabij: