Kerstshow

De kerstshow van Groencentrum in Brugge en Ieper is inmiddels een begrip geworden in de omgeving. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Dit jaar staat onze 'Winter Wonderland' weer vol met de leukste kerst -en najaarsartikelen. Dit jaar willen onszelf opnieuw overtreffen om je een nog mooiere kerstshow te presenteren in een prachtig decor. Maak het gezellig in huis en laat je inspireren bij Groencentrum Brugge. 

Kerstshow bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Zowel in Brugge als in Ieper staat Groencentrum bekend op de grootse kerstshow. Ook dit jaar bent u vanaf eind november welkom op de kerstshows in Brugge en Ieper! Jaarlijks trekt Groencentrum een massa bezoekers naar hun prachtige kerstshow. Wie straks binnenloopt bij Groencentrum, komt terecht in een wondere wereld vol beleving en inspiratie. Laat je verrassen door de nieuwste najaar trends op het gebied van interieur, kleur en lifestyle. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze kerstshow 'Winter Wonderland'. Wat kun je onder andere bij ons vinden?

Kerstshow met sfeervolle en diverse kersttrends

Ben je ook zo'n kerst liefhebber? Dan kijk je waarschijnlijk ieder jaar uit naar de kersttrends. Wat worden de kleuren en wat zijn de stijlen van dit jaar? Dit jaar zien we natuurlijk de bekende kerstkleuren groen, rood en wit. Deze kleuren zijn ook met andere kleuren of in andere combinaties goed te gebruiken. Kunstkerstbomen worden ook steeds hipper. Tegenwoordig zijn er zelfs rode, witte of zwarte kunstkerstbomen te verkrijgen. Dus wil je dit jaar écht eens even uitpakken, kies dan voor zo'n variant van de kunstkerstboom. Alle kerstdecoratie en kunstkerstbomen vind je tijdens de kerstshow terug in onze winkels.

Kom voor een prachtige kerstshow naar Brugge of Ieper

Ben je dus op zoek naar sfeervolle kerstversiering of bijvoorbeeld een kunstkerstboom? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen bij Groencentrum. Woon je dus in de buurt van Brugge of Ieper kom dan eens bij ons tuincentrum langs. Tevens vind je bij ons ook diverse kerstbomen, want wat is kerst zonder een mooie kerstboom? Houd onze website in de gaten, want zodra de kerstbomen weer beschikbaar zijn, zullen wij dit op de website plaatsen. Op onze website vind je de openingstijden van onze winkels in Brugge en Ieper. Plan hieronder alvast jouw route naar onze tuincentra en dan hopen wij je snel te zien bij Groencentrum.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

Groencentrum Brugge Groencentrum Brugge Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00050 32 32 00Plan route
Groencentrum Ieper Groencentrum Ieper Vandaag geopend van 09:00 t.e.m. 18:00057200862Plan route