Kerstshow 2019

De kerstshow van Groencentrum in Brugge en Ieper is inmiddels een begrip geworden in de omgeving. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Dit jaar staat onze 'Winter Wonderland' weer vol met de leukste kerst -en najaarsartikelen. Dit jaar willen onszelf opnieuw overtreffen om u een nog mooiere kerstshow te presenteren in een prachtig decor. Maak het gezellig in huis en laat u inspireren bij Groencentrum Brugge. 

Kerstshow bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Zowel in Brugge als in Ieper staat Groencentrum bekend op de grootse kerstshow. Wij maken op onze website zo snel mogelijk bekend wanneer de kerstshows zijn geopend en dan bent u bij ons van harte welkom. Jaarlijks trekt Groencentrum een massa bezoekers naar hun prachtige kerstshow. Wie straks binnenloopt bij Groencentrum, komt terecht in een wondere wereld vol beleving en inspiratie. Laat u verrassen door de nieuwste najaarstrends op het gebied van interieur, kleur en lifestyle. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze kerstshow 'Winter Wonderland'. Wat kunt u onder andere bij ons vinden?

Kerstshow 2019 bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Kerstshow met diverse kersttrends

Bent u ook zo'n kerst liefhebber? Dan kijkt u waarschijnlijk ieder jaar uit naar de kersttrends. Wat worden de kleuren en wat zijn de stijlen van dit jaar? Dit jaar zien we natuurlijk de bekende kerstkleuren groen, rood en wit. Deze kleuren zijn ook met andere kleuren of in andere combinaties goed te gebruiken. Kunstkerstbomen worden ook steeds hipper. Tegenwoordig zijn er zelfs rode, witte of zwarte kunstkerstbomen te verkrijgen. Dus wilt u dit jaar écht eens even uitpakken, kies dan voor zo'n variant van de kunstkerstboom. Alle kerstdecoratie en kunstkerstbomen vindt u tijdens de kerstshow terug in onze winkels.

Kerstshow 2019 bij Groencentrum in Brugge en Ieper

Kom voor een prachtige kerstshow naar Groencentrum

Bent u dus op zoek naar sfeervolle kerstversiering of bijvoorbeeld een kunstkerstboom? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen bij Groencentrum. Woont u dus in de buurt van Brugge of Ieper kom dan eens bij ons tuincentrum langs. Tevens vindt u bij ons ook diverse kerstbomen, want wat is kerst zonder een mooie kerstboom? Houd onze website in de gaten, want zodra de kerstbomen weer beschikbaar zijn, zullen wij dit op de website plaatsen. Op onze website vindt u de openingstijden van onze winkels in Brugge en Ieper. Plan hieronder alvast uw route naar onze tuincentra en dan hopen wij u snel te zien bij Groencentrum.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst